Schrijf je in voor de gastenlijst (Stap 1/2)

Let op! Wegens enorme populariteit en maar een beperkt aantal plaatsen kunnen we helaas niet iedereen het gewenste aantal kaarten geven. Deze inschrijving voor de gastenlijst heeft dan ook een limiet. Middels deze inschrijvingen willen we in kaart brengen hoeveel mensen er willen komen per vriendenclub of dispuut. Mochten er nog kaarten over zijn na deze eerste inventarisatie, krijg je de mogelijkheid om kaarten bij de bestellen.

In stap twee vragen we je de namen door te geven voor de gastenlijst. Inventariseer daarom eerst zelf hoeveel gegadigden er zijn binnen je vriendenclub of dispuut. Indien je naam niet op de gastenlijst staat, zal de toegang worden geweigerd. Na het doorgeven van de namen, krijg je de mogelijkheid om te betalen en sturen we je een bevestiging met de definitieve uitnodiging.

(Deze inschrijving betekent niet dat je hoe dan ook het ingevulde aantal kaarten ontvangt en hier kunnen dus ook geen rechten aan worden ontleend. Je krijgt later bericht hoeveel kaarten je krijgt toegewezen.)

2 + 1 = ?